HATE IS THE BIGGEST TREND

FLOTTE FORÅRSFUND FØR FORÅR

foraar02

MADS NØRGAARD denim jakke // HAN KJØBENHAVN solbriller //
MADS NØRGAARD skjorte // MADS NØRGAARD sandaler

Jeg har stadig forår på hjernen, og måske det endda intensiveres af den bidende kulde, der fuldkommen har overtaget min krop, og gjort mig helt grå. Jeg kigger hver dag med længsel på nogle af de items, jeg gik meget med i sommer, og jeg har lagt mærke til, at det især er den gule farve, jeg savner. Den tager sig så godt ud til solbrun hud, og da jeg blandt andet kiggede billeder fra Northside igennem for nylig, hvor jeg virkelig sportede det gule look, slog det mig, at den farve skal med til fest igen dette forår og til sommer. Senest er min kærlighed faldet på den smukke herreskjorte fra Mads Nørgaard, som jeg har en idé om, at man kan gøre lidt mere feminin ved ikke at knappe den helt op, og måske tilsætte en sort blonde-bh af en art indenunder, og en halskæde eller to. Og ej, hvor jeg egentlig bare glæder mig til temperaturer, der gør det muligt at have bare ankler. Bare den smule hud. Så meget fryser jeg for tiden. Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HATE IS THE BIGGEST TREND